Topic-icon Stoff og omtale av advokater, dommere og domstolene

  • Ellen Hansen
  • Ellen Hansen's profilbilde Topic Author
3 år 7 måneder dager siden #4 av Ellen Hansen
Gratulerer med en fin nettside. En auvhengig side som dette er viktig, selv om det kansje er vel kritisk de tekstene som er skrevet og da spesielt med tanke på linken "Lover og regler". Den er kansje litt vel dømmende og repsenterer kansje ikke direkte fakta i ALLE saker, men etter å ha lest (skumlest) de tre bloggene, forstår man hvorfor dette fremstilles slik.

Det vi mangler i Norge er å få satt "halen på grisen" i samrøret mellom advokater og dommere. For ikke snakke om å få fokus på domstolene i seg selv.

I og med at nettstedet har en offensiv kritisk innfallsvinkel rundt praksisen allerede, ville det falt naturlig å omfavne også de ovenfornevnte.

Kunne det vært noe for denne siden? Det er et tema som uansett passer inn og som også strekker seg utenfor "selvprosedering", men allikevel faller naturlig inn i den sammenhengen.

Håper dette kan taes til vurdering.

Ellen
  • Anonym
  • Anonym's profilbilde Topic Author
3 år 6 måneder dager siden #8 av Anonym
Vi har lagt inn endel utklipp fra webben om nettopp dommere og advokater, og en link samling her. Det kommer mere om det etterhvert, men vi "venter på forsterkninger".

Både dommere, domstoler og advokater trengs å eksponeres litt. Det vil si dem av de som ikke følger loven.
  • houzz marketing
  • houzz marketing's profilbilde Topic Author
10 måneder 3 uker dager siden #15 av houzz marketing
With Houzz dominating the internet search engine results of your crucial key phrase, it is essential that when web website traffic mosts likely to Houzz that you will show on top of their directory. We can assist - Houzz optimization Manhattan : <a href=https://houzzilla.com>houzz expert</a>

Right Below at HouZzilla we have an assigned group of marketer that particularly solution Houzz monitoring as well as optimization. We are all "Licensed Houzz Advertising And Marketing Professionals"- a Houzz advertising and marketing training program with a certification examination.

As specialists in Houzz account administration along with optimization, Customer HouZzilla consistently gets clients leading organic Houzz positionings including in Elizabeth, in addition to in endless communities throughout the nation.
Tid til å lage siden: 0.121 sekunder
Forumløsning av: Kunena